Start    Privatannonser    Företagsannonser    Länkar    Kontakta oss!
 


 

Skriv in din annons!

Annonsregler:

Observera att inlägg som görs på Hifimagasinets annonstorg kommer att vara tillgängliga för sidans besökare. Den som skriver ett inlägg är personligt ansvarig för dess innehåll och kan komma att dömas om innehållet bryter mot personuppgiftslagen , eller någon annan lag. (För information om personuppgiftslagen se www.riksdagen.se)

Tjänsten är endast avsedd för privatpersoner! Ingen typ av kommersiell verksamhet är tillåten. Hifimagasinet förbehåller sig rätten att bedöma när annonsering förekommer i en sådan mängd, eller på ett sådant sätt, att vi inte anser att det är förenligt med våra regler. Annonserna kommer då att plockas bort. Ip-nummer kan också komma att blockeras.

Annonser av oseriös karaktär accepteras inte och kommer att raderas. Det är inte tillåtet att lägga in något annat är rena annonser. (Det är t ex inte tillåtet att göra reklam för auktionssajter eller att göra debattinlägg.) God ton förutsätts, och annonser som enligt vår bedömning kan uppfattas som stötande kommer att plockas bort. Ip-nummer kan även i dessa fall komma att blockeras.

Lägg in annons:

Fält märkta med stjärna måste fyllas i. Dessutom måste antingen tel eller e-post anges. Lösenordet väljer du själv men det kan vara bra att ta något som du lätt kommer ihåg så att du kan radera annonsen när den inte längre är aktuell. Om du har en bild som du vill länka till, så lägg in adressen till bilden i URL-fältet här nedan.

* Kategori:
* Namn:
E-post:
Tel:
* Region:
* Rubrik:
* Lösenord:
Bild URL:
* Text: